Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2010 22:45 - Скандинавски хороскоп
Автор: kaprizna Категория: Забавление   
Прочетен: 2704 Коментари: 6 Гласове:
12

Последна промяна: 29.01.2011 20:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
1. ПЕРУНИКА - нежност
/1.01 – 10.01/

Чаровни, привличащи вниманието, готови за удоволствията и приятните неща в живота във всеки момент.Леко, интересно се общува с тях, успяват да намерят мястото си и верния тон интуитивно.
Амбициозни, но в повечето случаи разчитат на първоначален тласък от вън.Упорито и последователно преследват някаква цел, но в склонността си да съчетават полезното с приятното лесно губят мярката. Резултатът може да бъде серия от провали, но неотклонно се придържат към максимата “всеки може да падне, важно е след това да се изправи”.
В състояние са да работят всеотдайно в екип, но ако веднъж допуснат съмненията в коректността на партньора да вземат връх, губят здравия си разум, оставят се на силни страсти, присъщи на планетата –господар, и влизат в битка, без значение, кой ще победи.
Приятни са им ласкателствата, дори когато очевидно не отговарят на действителността. Нещо повече- демонстрират самочувствие и интелигентност, ерудиция и способности, дори когато могат във всеки момент да ги изобличат в лъжа.
Добри взаимоотношения могат да изградят с Фрезия, Лале, Бял имел и Теменужка.


2. АМАРИЛИС - благодарност
/11.01-20.01/

Тия хора имат едно най-важно качество- доброта. Дори когато не е явно, то е достатъчно убедително, дори за хората, които не ги харесват.

Понякога изглеждат безчувствени и провокират по тоя начин повече интерес към себе си, отколкото биха желали. Привличат с очарование и дружелюбност, с неочаквана щедрост и специално внимание към някого или нещо. Противоположният пол е впечатлен от това съчетание на здрав разум и импулсивност. Добър приятел и партньор е, готов е да отстъпи, в името на мира и благоразумието. Но може да бъде и избухлив до жестокост, готов и в състояние да изпълни всички заплахи, които отправя. Способен е да се довери и предовери на другите, но е възможно другите да останат излъгани в доверието си към него.
Добри партньори за него са Жасмин и Глухарче, Здравец и Теменужка.


3. ГЕРБЕР - вечност
/21.01-31.01/

Интересно съчетание на амбициозност и скромност едновременно, кротък и буен нрав /при сериозни провокации/.
Интелигентност и обстойно обмисляне на нещата, което ги предпазва от нежелани житейски ситуации и по правило им носи щастлив, хармоничен, ползотворен живот. Либерални, широко скроени, в състояние да разберат и другите и себе си.
Малък проблем би могъл да бъде стремежът им да имат много, при който е възможно и да загубят много.

Мъдростта обаче определено е качество, което придобиват с годините.
Хармонични взаимоотношения изграждат с Паричка, Циния, Азалия и Слънчоглед.


4. ЗЮМБЮЛ - забава
/1.02.-10.02/

Великодушни, открити, добронамерени хора. Отворени за всичко ново, прогресивно, авангардно. Възприемат всичко първо на емоционално ниво и след това, независимо какво подсказва логиката, всичко се филтрира през чувствата. Това ги прави силно зависими от личното си, най-често субективно отношение. Всъщност това важи с особена сила в отношенията им към близките хора. Най-често са с богата душевност, което им дава възможност да разбират другите, да ги обичат, да им прощават и непростимите неща. На пръв поглед толерантността им и търпението им е за сметка на собствените интереси, но те успяват да се справят с емоционалния си екстремизъм, провокиран от нечие отношение и да съхранят най-добрите си човешки качества – любов към ближния и състрадание.
Емоционалната им природа ги прави зависими от моментните им настроения, неоправдано заядливи и прибързано реагиращи по неподходящ начин.

Външно могат да изглеждат ексцентрични, да водят живот, който не всеки би могъл да води, но по правило са консервативни и са готови при необходимост да отстояват някаква позиция, просто защото е традиционна.

В състояние са да мобилизират всичките си вътрешни резерви за да се трудят и грижат за добруването на семейството. Свободолюбието им е почти привидно- за тях е естествено да подчинят личния си живот на близките.
Добре се разбират с Лотос, Фрезия, Мивоза.


5. ПАРИЧКА - скръб
/11.02-19.02./

Умни, гъвкави, талантливи, със завидна памет. Уравновесени, спокойни, най-тактично се съгласяват с другите, но това е само тактика. Не се зачита чуждото мнение и по правило не грешат в собственото.
Честност, вярност, чувство за дълг са отличителни черти за тях, като предаността им може да стигне до себеотрицание.
Материалните блага ги привличат, но винаги остават верни на идеалите си.
Може би фатализмът им е малко повече, отколкото е полезно, но той ги държи непрекъснато отворени към вътрешния и външния свят.
Добри отношения изграждат с Орхидея, Гербер, Лотос.


6. МИМОЗА - срамежливост
/20.02-29.02/

Нежни, чувствителни и доверчиви, като същевременно са бдителни и практични.
Индивидуализъм, съчетан със сърдечност и състрадателност към другите.
В състояние са да помогнат на приятели не просто с думи и съвет, а фактически и полезни действия. Поговорката “помощ на време е два пъти помощ” важи с пълна сила за тях.
Интересна тяхна способност е, че могат да печелят пари без никакви усилия в тая насока.
Определено предпочитат компанията на артистични и фини хора.
Възможно е поради стремежа си да са все в нови и различни светове да са малко непостоянни в любовта, но на тях не е трудно да им бъде простено.
Чудесни взаимоотношения изграждат с Перуника, Нарцис, Камелия.


7. НАРЦИС - егоизъм
/1.03-10.03/

Воля, амбициозност,великодушие и толераност отличават родените под тоя знак. Общителност и инициативност проявяват в приятелските и деловите си взаимоотношения. С несдържаността си са в състояние лесно да си създадат неприятели, но като цяло будят симпатии и доброжелателство към себе си.
В любовта са емоционални, като чувствата им са трайни и дълбоки.
Допадат си с Еделвайс, Теменужка, Мимоза.


8. ЛИЛИЯ - младост
/11.03-20.03/

Изтънчени, фини, почтени, чувствителни хора. Логично мислещи, търпеливи и постоянни, в състояние упорито и всеотдайно да работят за някаква кауза.
Със склонност към депресии, но справящи се с вътрешните си конфликти,като в тях постоянно се таи чувство на неспокойствие и вечно търсене.
Азалията и Глухарчето са подходящи партньори за тях.


9. ЛЮТИЧЕ - пламенност
/21.03-31.03/

Решителни и властни, амбициозни и търсещи натури. Умни и със спортен дух, родени състезатели за различни житейски области. Водачи, преследващи високи цели, като държат на признанието на околните.
В любовта са търсещи, но открият ли партньор, даващ им сигурност, се отличават с постоянство. Твърде често това са представителите на Слънчоглед, Гергина и Карамфил.


10. ЦИНИЯ - честолюбие
/1.04-10.04/

Смелост, енергия, честолюбие и силна воля са характерни за тоя знак. Ентусиазъм, импулсивност, екзалтираност, оптимизъм и самоувереност ги отличават. Бързина и потайност им осигуряват сериозни постижения при наличие на амбиции.
Уважава дом и семейство, но държи на самостоятелността си.
Няма да ударят победен противник, но преди това са в състояние да се бият яростно.
Винаги готови да помогнат на попаднал в беда.
Без проблеми подчиняват партньорите си на волята и желанията си, като добри отношения изграждат с Роза, Орхидея, Хоиртензия.


11. ХОРТЕНЗИЯ -хладност
/11.04-20.04/

Справедливост, хуманност, неуморност и упорство отличава тоя знак. Взискателни към себе си и другите, на моменти прекалено откровени и агресивни. Умеят да откриват скритите желания у другите, но ако това им положително качество се съчетае с прибързано обобщение и категоризиране са в състояние да допускат грешки….В последствие губят време да ги поправят, без всъщност да направят необходимото да не ги повтарят и потретят….
Склонни са да вярват и в магии и чудеса, като не се разделят обаче от обективността и здравия разум.
Успешното им справяне с дребните ежедневни проблеми и с отговорността към дом, семейство и професионални задължения, гарантират уважението на околните и удовлетвореност от себе си.
Добри партньори за тях са Слънчоглед, Гладиола и Циния.


12. ГЕРГИНА - признателност
/21.04-30.04/

Независимост, устременост към успеха, гъвкавост и егоцентричност са техни характерни качества. Богата душевност и способност за манипулация над другите. Сигурността е твърде важна за тях и умеят да я постигат. В добронамереността си са в състояние да загубят мярката и недоброжелателни хора лесно могат да им навредят.
Всичко ново, модерно, естетично ги привлича и те целеустремено се движат към него. Рискуват и това им носи удоволствие.
В любовта добри партньори за тях са Азалия и Лотос.


13. МОМИНА СЪЛЗА –завърнало се щастие
/1.05-10.05/

Интелигентни, с много силна интуиция и способност да оценяват силата и слабостите на другите.
Стремеж към висок социален статус и с големи планове, поставящи си по няколко трудно изпълними задачи на веднъж.
Магнетично приличат другите и са лесно раними, но не остават безучастни в такава ситуация. В състояние са да реагират твърде неадекватно, като залитат от една крайност в друга. Под въпрос е доколко собственото им поведение им носи удовлетворение, но като вземат решение са в състояние да изгорят мостовете след себе си, за да не се върнат. След това естествено им се налага да изградят нови, защото чувството им за отговорност и дълг към себе си ги заставя да поправят грешките си.
Най-силна провокация за тях представляват срещите им с Фрезия и Водна лилия, но подходящи за тях са и Амарилис и Гергина.


14. ТУБЕРОЗА -недоверие
/11.04-20.05/

Миролюбиви, разумни и благоразумни до прекалено подозрителни. Почтени и откровени, като казват всичко, което им е на душата. Ако откровеността им премине в липса на дипломатичност, губещите са те. Губят приятелство, любов, харесвана работа. Чуват сърцето си и губят връзка с разума в емоционалните дела.
Доброто е, че са трудолюбиви, лесно се справят с финансовите дела и са отговорни към дом и семейство.
Подходящи за тях са хората от знака Водна лилия.


15. ЖАСМИН - любезност
/21.05-31.05/

Чувствителни и колебливи, като ги привлича красотата и хармонията.
Интересни, с чувство за хумор, магнетично привличат другите, но трудно биват разбрани. Провокативни, с удоволствие заблуждават другите, но чарът им и чувството за хумор компенсират недостатъци като непостоянство и непоследователност.
За важните за тях неща са сериозни и педантични.
Сърдечни и внимателни са към тия, които обичат.
С шеги и веселие крият собствените си безпокойства.
Смелост и енергия влагат в делата си, като ентусиазират и околните.
Добри партньори за тях са Шипка и Теменужка.


16. АЗАЛИЯ - консервативност
/1.06-10.06/

Интересни, привличащи вниманието, но без да полагат усилия за това и без да го търсят.Дори когато и те са заинтригувани, не бързат повече от необходимото и влагат само част от себе си в каквото и да е било. Това определя способността им лесно да преглътнат загуба.Амбициозността не е най-силната им черта. Проявяват умерен интерес към много неща, в състояние са както да се задълбочат и всеотдайно да се занимават с нещо, така и след не много време да насочат вниманието си в друга посока..Една съществана част от тях е насочена на вътре и тя като обем е неприкосновена, а останалата се разпределя за интересите вън от собствената личност.При тях това най-естествено човешко качество- егоизма си е съвсем добре изявено, но ако си дават сметка за това, или ако се случи вярно да се самопреценят успешно се справят с него. Добронамерени и готови да помагат, особено ако с това не накърняват собствените си интереси,не е проблем да имат близки приятели,, но без особена привързаност. И сами се чувстват достатъчно комфортно.
Тихо и кротко могат да се забавляват дълго време с неща, които биха досадили на една по-импулсивна личност.
Спокойствието и един установен ред, към който без никакъв разход на енергия да се придържат ги удовлетворяват напълно. Реагират спокойно и адекватно, без излишни амбиции и бързане. Ако нещо може да се отлага, то те го отлагат до последния момент.
Храненето с вкусни и деликатесни неща им доставя специфично удоволствие. Но по правило са пестеливи и пресметливи.
В никакъв случай не страдат от липса на самочувствие, като са в състояние да го изградят дори върху хипотетични основи.


17. МАРГАРИТКА - невинност
/11.06-20.06/

Романтични, впечатлителни, благородни и верни на приятелите. В състояние да извършват далечни и вълнуващи пътешествия, стоейки си в къщи. Обичат реда, принципите, системата, изграждащи интересни и добри отношения с околните, макар че трудно трудно се подчиняват на чуждо решение. Не е проблем обаче да се поддават на различни влияния в спонтанността си и ентусиазма си. Съчетават го с внимателно определено и прецизирано отношение към другите.
Усещат някаква потребност да изпъкват сред другите.
Добри емоционални връзки имат с Камелия, Мимоза, Бял имел.


18. ЛАЛЕ –обяснение в любов
/21.06-31.06/

Интелигентно, критично, емоционално, със сложни мисли и чувства.
Чар, сърдечност и щедрост ги отличават.
Интуитивни, стремящи се към финансова сигурност, като успешно прилагат най-добрите си качества, за да я постигнат.
Лесно се разгневяват и бързо се справят с негативните си емоции.
В любовта харесват драматизма и изненадите – ако отсъстват, ще направят необходимото да ги създадат.
Перуника и Шипка са подходящи за интересни взаимоотношения.


19. ВОДНА ЛИЛИЯ -съвършенство
/1.07-10.07/

Интересно съчетание на идеалистичност и материалистичност.
Искреност, състрадателност, способност да се създават трайни приятелства, без да натрапват доброто си отношение. Артистичност и практичност, със заложби за творческа дейност.
Може би най-ценното им качество е търпението и упорството, такта и съобразителността, с която преследват поставените си цели.
Взаимно се привличат и допълват с Тубероза и Циния, с Люляк и Теменужка.


20. ТЕМЕНУЖКА -скромност
/11.07-20.07/

Великодушни, благоразположени, почтени и щедри.
Преследват идеалите си, дори това да им носи разочарование. Запазват смелостта и вярата си, като амбициозно вървят напред. Дори когато са в сянка, те привличат вниманието.
Спокойствието и уравновесеността им са предпоставка за добро разбирателство с тях.
Жасмин, Нарцис, Маргаритка са твърде подходящи партньори за тях.


21. ШИПКА -поетичност
/21.07-31.07/

Реалистичност, добросърдечност и амбициозност. Чудесно съчетание на красота и полезност. Добри стразени и тактици -–животът е игра, при това за удоволствие, което не пречи да се играе напълно сериозно. Ред и взискателност, особено по отношение на другите, защото е пределно ясно, че за успеха на едно начинание всичко трябва да бъде внимателно премислено и отработено. Отстъпчивостта им е само на пръв поглед- зад нея стои воля и стремеж към власт.
Пораженията са за слабите, за това пионерският дух се преплита с премерен риск, поради страх от грешки.
Обича приятелите и социалния живот. Привлечена е от интересните и ексцентричните хора.
Подходящи за нея са Жасмин и Лале.


22. СЛЪНЧОГЛЕД -жизнерадостност
/1.08-10.08/

Темпераментност, откритост, галантност.
Дисциплинирани, издържливи, устрени към успеха. С потребност от признание и възхищение за да разкрият възможностите и способностите си. Разчитат първо на себе си и упорито преследват целите си. Нервни, уязвими, но рядко избухливи, дори в сложни житейски ситуации.
Успяват да установят контрол и над себе си и над другите. Добри водачи, отговорни и грижливи, практични и реалисти.
Подходящи партньори за тях са Хортензия, Гербер и Азалия.


23. РОЗА –любов, мълчание, изневяра
/11.08-20.08/

Привлекателни, лъчезарни, осъзнаващи достойнствата и слабостите си.
Решителни и прями- успешно се налагат, ако изберат професия, свързана с обществени изяви. Ведри и забавни, понякога суетни, с високи цели и амбиции, но търпящи и разочарования, когато не ги достигат.
За генералните неща - с ясно и прозорливо становище, за детайлите- не до там. В същото време подробностите и детайлите се доизпипват, но склонността към залитане в крайности, ги поставя под различен ъгъл на виждане. Т.е. изключено е детайлите да им убягнат, по -скоро са склонни да им обърнат по-голямо внимание, отколкото заслужават, например липсата на свещника на празничната трапеза, да провали празника.
Потребност от истински и искрени чувства, макар че вниманието и ласкателствата са приятни и се приемат като задължителен израз на добро възпитание.
Няма да е зле, ако животът тече като на сцена – музика, декори, романтика, грандиозност. Посредствените успехи и средностатистическият стандарт носят отегчение и досада.
Ясно изразен стремеж към благородност в думи, мисли, действия.


24. ГАРДЕНИЯ - аскетизъм
/21.08-31.08/

Емоционални, чувствителни, с емпатични способности – така усещат и реагират на атмосферата около тях, че загубват себе си.
Благородни, жизнени, търсещи ред и съвършенство. Доверчиви, откровени до липса на дипломатичност, твърде взискателни към околните.
Амбициозни, горди, страстни- чувствата и волята доминират над разума.
Общителни и открити, в състояние да подценят зложелатели и да надценят приятелите.
Орхидея, Лютиче и Фрезия ги привличат и с тях създават добри връзки.


25. КАРАМФИЛ –любов, печал, презрение, добродетел
/1.09-10.09/

Добри, отговорни хора.Трудът приемат за естествен и не се отегчават, когато трябва да работят. Това съвсем не значи, че не обичат удоволствията – напротив, и там са “във вихъра на танца”.Дори са склонни да позагубят мярката, докато не им се наложи да “слязат на земята” под влияние на обстоятелствата. Доброто е, че са си достатъчно “приземени” и не представлява проблем за тях да се чувстват съвсем добре и сред реалността.Вътрешен ред и организираност винаги са налице, но на повърхността като нищо могат да изглеждат и малко хаотични.
Готови са да се ентусиазират от всичко, свързано с движение, с пътуване, със забавления. В такива случаи са сякаш с неизчерпаема енергия. Удоволствията обаче умело съчетават с полезното- т.е. във всеки момент са готови да се обърнат най-отговорно към задълженията си. На тях определено може да се разчита, че няма поради нехайство да пропуснат да свършат нещо належащо. Е, биха могли и да мечтаят повече, това определено би допринесло за по-високи цели и от там успехи, но за тях просто не е важно да блестят.
Създават трайни и много близки отношения с приятели и са готови да направят всичко за тях при необходимост.
Въшният вид, външният блясък най-често се пренебрегват, търси се истинската стойност.
Отзивчиви и всеотдайни, , но добре е все пак да им се напомня, че си имат грижи или задължения.
Със способност да гледат нещата максимално обективно, рядко не успяват да обуздаят емоционалните си изблици.
Във взаимоотношенията си се придържат към постоянство, с чувство за дълг, не оставят нещата недовършени или недоизяснени. Хармонични взаимоотношения са в състояние да изградят с Глухарче, Здравец и Фрезия.


26. ЗДРАВЕЦ - веселост
/11.09-20.09/

Отворени, решителни и напористи, амбициозни и действени.
Пробивни, работоспособни и мъдри. Лесно могат да влязат в сблъсък и също така лесно да простят. Удоволствие е да се работи с тях, като спокойно може да се разчита на чувството им за дълг и отговорност.
Запазват здравия си разум и чувствата не могат трайно да ги заслепят. Провокирани, могат да бъдат пределно прями, готови да отстояват собствената позиция с всички възможни средства.
Скрито нервни, със задълбочена мисъл, без предразсъдъци, нямащи нищо против да трупат опит и на собствен гръб.
Добри отношения изграждат с Карамфил, Божур и Амарилис.


27. БЯЛ ИМЕЛ -изисканост
/21.09-30.09/

Емоционални, с усет към красивото и към изкуството, енергични, с добър интелект и силен магнетизъм.
Изпълнени с ентусиазъм и идеи, нетърпящи еднообразието и монотонността, готови и сами да си създадат въображаеми емоции.
С високи идеали, благородни и предани, готови да отстояват собствените позиции и закони. Търпеливи и жертвоготовни, но разгневят ли се, загубват мярката в ответния удар.
Пътуванията и динамизмът ги вдъхновяват.
Чудесни взаимоотношения изграждат с Маргаритка, Шипка и Перуника.


28. КАМЕЛИЯ -артистичност
/1.10-10.10/

Ентусиазирани и резервирани в ентусиазма си. Готови за действия тук и сега.
Оптимисти, способни да заредят с енергията си околните. Обичат независимостта си и собствения душевен конфорт. Успяват да създадат такъв и в околния свят.
Разумни, грижещи се за сигурността и спокойствието си, без да се лишават от интензивен емоционален живот.
Контактност, представителност, добронамереност, съчетани с търпение и упоритост им осигуряват успехи във всички житейски области.
Постоянни във взаимоотношенията си с другите, като са особено пристрастни към Мимоза, Маргарита и Теменужка.


29. ЛЮЛЯК – първи вълнения в любовта
/11.10-20.10/

Умни, уравновесени, решителни хора. С приятен, либерален характер. Енергични, със състезателен дух и творческо въображение.
Добри водачи, с проникновени психологични способности, като човек без проблем може да им се довери и да очаква честно и справедливо отношение.
В състояние са да провокират ентусиазъм у околнити и да ги поведат по избран от тях път.
Могат да създадат добри контакти с почти всички знаци, но най-добре се разбират с Гладиол и Водна лилия.


30. ФРЕЗИЯ –безсрашие, настойчивост
/21.10-30.10/

Много чувствителни – обичат да се потапят в чувствата си, особено ако са позитивни. Но и отрицателните емоции в някои моменти изживяват съзнателно пълноценно, с което просто правят проверка на жизнеността си. По правило бавно вземат решение, освен в случаите, когато внезапно се задейства изключителната им интуиция и тогава независимо от всякаква логика действат.  Справят с всички емоционални проблеми, защото това се явява житейска философия- усещат се живи само когато чувствата им са силно провокирани.
С дни могат да прекарат отдадени на подреден и еднообразен режим, при което на пръв поглед нищо не се случва. Някъде на подсъзнателно ниво обаче са в пълна готовност да уловят нещо, което очакват. И заживяват в един друг свят, докато енергията им стига да моделират външната действителност по собствено усмотрение. Предварително знаят, че ще дойде момента да се освободят от тия си емоции и чувства и когато той настъпи, те го приемат почти с облекчение, колкото и красиво да е било всичко.
Трудно решават, че нещо си струва да му посветят времето, чувствата и живота си, но ако вземат такова решение, после стриктно се придържат почти без повече разсъждения има ли смисъл или е безпредметно. По тоя начин овладяват енергията си, разширяват я и акумулират сили, които в подходящия момент насочват в друга посока. Оказва се, че еднакво важни са повече от едно неща и точно в това е защитата им от тотални разочарования при тяхната чувствителност – ако едното се провали, с лекота се посвещават на другото, без да нарушават душевния си комфорт.
С тая вяра в интуитивните си решения и заключения, лесно поемат отговорност и се придържат към тях.
Контактни и отворени, добронамерени и убедени, че у всеки има поне зрънце добро, съчетават любезността си с едно дистанцирано отношение към другите.Поддържат искрено, всеотдайно и коректно едно-две приятелства и са готови да застанат до приятеля и срещу целия свят.
Подходящи взаимоотношения имат с Маргаритка, Гардения, Момина сълза.


31. ОРХИДЕЯ –загадъчност и мистика
/1.11-10.11/

Прямост, всеотдайност, честност и амбициозност. Стъпка по стъпка, решително се преследват поставените цели и може да се достигне до най-високи върхове.
Загадъчност, чувствителност, емоционалност доминират в същността и.
Тая доминанта определя афинитета към изкуствата – дори да не посветили живота си на творчество, те намират среда, която определено да задоволява тая тяхна потребност. Тая тяхна чувствителност, отвореност за всичко романтично, ги прави променливи и ентусиазирани за новостите. Но при тоя интензивен емоционален живот на физически план не се нуждаят от свръх активност – динамизма в чувствата на моменти е достатъчен и пасивността е нещо, което уважават почти толкова, колкото активността.Съвсем комфортно се чувстват в един външно подреден и рутинен свят, като цялата си енергия насочват към мечти и фантазии.
Във взаимоотношенията могат да бъдат и резки, но след това у тях се задейства чувство на вина и те бързат да поправят грешката, като дават много от себе си.
Подходящи партньори за тях са Гадения, Паричка, Слънчоглед.


32. БОЖУР - срамежливост
/11.11-20.11/

Магнетични, дръзки, справедливи, но импулсивни. С неспокоен, революционен дух, избягващ рутината и скуката.
Изпълнени с идеи, твърде често конструктивни, като са в състояние и да ги претворят в действителност.
Чувствата означават нещо твърде важно за тях и те са склонни да им подчинят живота си. Любовта може да стане еквивалент на ревността, ако не насочат емоционалния си заряд в друга посока.
Хармонични отношения имат с Маргаритка, Лотос и Здравец.


33. ГЛАДИОЛА - трудолюбие
/21.11-30.11/

Практичност, работливост, упоритост са техни характерни качества. Съчетават се интересно с вкус към мистериозното, свръхестественото, тайнственото.
Пристрастни, артистични и мъдри, в състояние да се справят успешно с ударите на съдбата и да понесат и успехи и неуспехи, без да загубят ярката си индивидуалност.
Емоционалният и сантименталният им живот може да е твърде объркан и за другите и за тях самите.
Подходящи партньори за тях са Шипка и Хортензия.


34. ГЛУХАРЧЕ - топлота
/1.12-10.12/

Сериозни хора, отговорни, правещи си труда да премислят постъпките си. Това не значи че са застраховани от грешки.Чувствителността при тях почива на на инстинктивност.Задействането на инстинктите мотивира поведението им.По правило са интелигентни,, но подчиняват това си качество на обстоятелствата вън от тях. Реагират адекватно на създала се обстановка, независимо колко е благоприятна или неблагоприятна в личен аспект. Способни са на продължителни усилия и са твърде издържливи. Е, ако дълго са поставени при трудни условия при тях се натрупва малко злоба, която макар и рядко може да вземе връх и да излезе на повърхността.
Уравновесени и рационални, ако вярно се прецени тяхната готовност да се раздават ,определено може да се разчита, че ще се придържат към поети ангажименти и отговорности.


35. ЛОТОС – божествено откровение
/11.12-20.12/

Общителни, лоялни, аналитични и ученолюбиви. Приспособими към всякаква обстановка, при това умеят да се възползват от ситуацията.
Умението им да се подчинят, когато е необходимо е гаранция за сравнително спокоен живот. Дори когато се случи да се разделят или загубят нещо много близко, са в състояние да се изправят и да продължат напред. Рутинната работа се явява естествен отдушник за всичко натрупано в тях. Добре е при тая работа да има известно движение, което въпреки че ги преуморява им спестява емоционални терзания и залитания в крайности. В същото време, ако пропуснат да се вслушват в организма си е възможно продължително време да не забележат здравословен проблем. Веднъж установили го, подхождат с присъщата им отговорност и здравомислие.
Добре се разбират с Перуника, Гергина, Паричка.


36. ЕДЕЛВАЙС – неземна любов
/21.12-31.12/

Оптимизмът и реализмът много добре се преплитат у тях. Бързият ум и интуитивността им осигуряват успех в живота, като те умеят да се възползват дори от собствените си слабости. Твърде независими, докато не пламне горещата им кръв и те не се окажат изцяло под властта на собствената си страстна натура.



www.mistichno.com/



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bachym - На скандинавците може ли да се вярва ?
22.03.2010 07:33
Или може би важи само за тях?
Те са едни особени такива. Така съм чувал.
Не могат да разберат нашата южняшка балканска душа
Лале ли си, зюмбюл ли си - гюл ли ? :)
цитирай
2. demidin - Мнооого интересен цветови хоро...
22.03.2010 08:55
Мнооого интересен цветови хороскоп,съвсем различен от стандартният и животинският...
Прелюдия към Цветница???
Ха,ха,излиза,че съм от актуалните властимащи:)))
цитирай
3. hel - Има едно твърдение за мен, което ...
22.03.2010 09:09
Има едно твърдение за мен, което никак, ама никак не ми отговаря, а искам. Затова ще си повтарям, какво мога според скандинавската си зодия, пък дано стане вярно. Ве пак, зодия си е това! :)))
цитирай
4. iliada - Честита Пролет!:)
22.03.2010 10:21
Пролетно бяло
нежно усещане за обичане светло,
родено в синьото на нечии очи,
цъфти във клоните на сън за пролет
и щастие бяло кротко вали...
цитирай
5. iliada - Интересен хороскоп
22.03.2010 10:22
и като ,че ли има доста верни неща даже и за хората който познавам!:))
цитирай
6. divna8 - ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ ... :)
23.03.2010 07:44
И ... благодаря!!! Най после знам каква зодия съм - точно, кратко и ясно!!!
С тривиалните зодии съм... все на "границата". Ни Везни, ни Скорпион; асцедента и той така - Ни Риби, ни Водолей...
Доброто е само, че мога да си избирам дневен хороскоп - моят е който предсказва добри и приятни неща!
На kaprizna, а и на всички, които се отбият тук днес и в бъдеще пожелавам приятни мигове!!! Хороскопа е верен... особено в хубавите предсказания, другите... не ги четете :):):)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kaprizna
Категория: Изкуство
Прочетен: 3337386
Постинги: 447
Коментари: 2937
Гласове: 15702
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031