Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2009 10:33 - Женските вечно модерни неща
Автор: kaprizna Категория: Други   
Прочетен: 2105 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.02.2011 15:44




1. Малка черна рокля:

Безспорно това е фаворита на класацията. Късата черна рокличка е подходяща за всякакъв повод – за работа, парти, за делова среща или за среща с приятели.

Можете да я видите във всякакви варианти – права, разкроена, с къси и дълги ръкави, с презрамки, с различни видове деколтета и пр.

Едно е сигурно обаче: малката черна рокля винаги ще е модерна и ако я имате в гардероба си винаги можете да разчитате на нея по всяко време и за всякакъв повод.

2. Перлена огърлица:

Това е безспорният фаворит сред бижутата. Подходяща е за всякакъв повод и е чудесен аксесоар и към дневен и към вечерен тоалет. Перли е носила баба ви, както и майка ви, носете и вие, утре ще носи и дъщеря ви, това е сигурно.

3. Права пола:

Ето още един фаворит в дамския гардероб. Правата пола е вечна. Подходяща е за ежедневието, за офиса, за служебни вечери, а в съчетание с разкошна блуза или джемпър може да бъде и невероятен вечерен тоалет.
Ако имате такава пола в черно, сиво и каки ще сте в крак с модата винаги.

4. Класически шлифер:

Това е фаворита на вечните връхни дрехи. Ако се загледате в предложенията на дизайнерите за пролетните и есенни сезони ще откриете поне по един такъв шлифер. С едноредно или с двуредно закочпаване шлиферът е вечно модерната връхна дреха.

5. Джинси:

Ето това е дрехата без която съм сигурна, че не можем. Ужасно удобни и практични джинсите неизменно съпътстват ежедневието ни.

6. Бяла блуза:

Тя се комбинира идеално с всякакви поли и панталони и на нея можете да разчитате винаги, независимо от капризите на модата.

7. Блейзер:

Жакет или т.нар “късо сако“ никога няма да излезе от мода. Ако имате такъв блейзер с класическа яка – ревер, в класическия черен цвят знайте, че на него можете да разчитате сезон след сезон. Такъв блейзер подхожда на всякакъв стил облекло. Можете да го комбинирате идеално както с джинсите си, така и с класическата права пола или панталон.

8. Кашмирен пуловер:

Ако все още нямате такъв, опитайте да внесете малко лукс в гардероба си и знайте, че на кашмирения пуловер можете да разчитате в хладните вечери и студените зимни дни сезон след сезон.

9. Черен панталон:

Ето още една дреха без която със сигурност не можем. Черните панталони са универсални и вечно модерни. Комбинират се идеално с всякакъв вид блузи, пуловери, сака във всякакви цветове. Подходящи са и за ежедневието и за празнични поводи.

10. Обувки тип “балетни пантофки“:

Кой от нас не е мечтал за чифт равни обувки, когато краката му са оттекли и изморени от токчетата. Така наречените обувки тип „балетни пантофки“ са спасението за дамите, на които им се налага да са в движение през целия ден. Те са прекрасно допълнение и към вечерния тоалет. Едно е сигурно: с тях краката ви ще са щастливи и ще можете да танцувате до зори. 


image



Тагове:   модерни,   неща,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kaprizna
Категория: Изкуство
Прочетен: 3357906
Постинги: 447
Коментари: 2937
Гласове: 15702
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930