Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2010 14:36 - Рожденната дата определя характера
Автор: kaprizna Категория: Забавление   
Прочетен: 38523 Коментари: 34 Гласове:
45

Последна промяна: 13.06.2010 23:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 01 . Емоционален, жизнен и амбициозен човек с многостранни интереси. Екстравертен тип личност, убеден в собствената си правота и значимост. Практичен идеалист, който разчита на себе си и на своите достойнства. Обича сам да си върши работата. Отличава се с творческа и изобретателна мисъл, с индивидуализъм и стремеж към признание, с воля, решителност, неизразходвана сила, чувства и енергия. Трудно умее да изслушва и да устоява на изкушенията. Този тип хора са устойчиви на изпитания, а еволюцията им обикновено е съпътствана от важни обрати и промени. Равновесие постигат с времето и с натрупването на повече опит. Родените на този ден схващат бързо, действат ефикасно, а животът и действията им са мотивирани от собствени правила и закони. Интересите и усилията им са насочени към стабилни, средносрочни цели. Негативни аспекти: Инстинкти и податливост на влияние - причина за неустойчивост и уязвимост в живота. Егоцентризъм, ревност, прибързаност в действията и оценките. 

02 . Тази рождена дата е характерна за човек-идеалист, привързан към традиционните стойности, отличаващ се с конкретни и материални цели. Присъщи за него са вроденото чувство за отговорност и справедливост, методичността и дисциплинираността в работата. По природа е социално мотивиран, ангажиран и общителен, с развито въображение и интуиция. Чувствителен и възприемчив е, с развити инстинкти за притежание. Този тип хора обикновено са силно привързани към семейството си и се нуждаят от партньор/и/ на същото духовно ниво. Притежават способности, които им осигуряват възможност за добра реализация в сферата услугите, администрацията, хуманитарните дейности и професии. В житейския път приоритетно значение може да придобие присъствието или подкрепата на майка/жена с влияние върху общата еволюция на личността. 

03 . Съзидателен, добронамерен и общителен човек с развито въображение, с изострено чувство за чест и лично достойнство. За него дома и семейството са източник на грижи, но и стимул за успешна реализация. Стреми се към хармония и равновесие в личния и деловия живот. Богат е на оригинални идеи и на добри намерения. Не понася застоя, посредствеността и безразличието. Склонен е да се отдава както на скептицизъм, така и на благородни пориви и мечти. Надарен е с жизнена енергия, младежки дух, спонтанност, реализъм и комуникативни способности. Обикновено следва собствени правила на действие и поведение и често се ползва от улеснения в сферата на социалните контакти. Личността е способна напълно да се отдаде на социална, хуманитарна, артистична или политическа цел. Има добри възможности за реализация в областта на обществените дейности и контакти - търговия, услуги, медии, театър, дипломация, политика, медицина, образование и др. Негативни аспекти: Трудно контрулируемо вътрешно напрежение, раздвоения, противоречия. Склонност към крайности и възгордяване. 

04 . Скромен, дискретен и обективен човек, пораждащ доверие. Личност верна на чувствата и традициите. Отличава се с упоритост и сила на духа, с наблюдателност, аналитизъм и умение за точна преценка. Присъщи са му качества като дистанцираност, самоувереност или напоритост, често прикриващи липсата на достатъчно увереност в себе си. Човек подвластен на своя рационализъм и високи амбиции. Често се оставя да бъде носен по течението на приятни и неприятни обстоятелства и събития. Притежава способности/заложби или стабилна професионална основа в конкретна, специфична област на реализация като техника, изкуства, народни традиции и др. Негативни аспекти: Подозрителност, злопаметност, арогантност. Раздвоения и колебания при важен избор. Отмъстителност, безкомпромисност, инертност. 

05 . Енергична, инициативна и адаптивна личност с магнетично излъчване. Човек с неспокоен, търсещ дух, който обича да експериментира в различни области и на различни нива. По общо правило успява да осмисли живота си и да се реализира успешно в професията. Родените на този ден се отличават с активност, високи изисквания и максимализъм. Обичат движението, разнообразието и материалните придобивки. Целите, влеченията и интересите им обикновено са насочени към материална задоволеност, придобивки и бляскав обществен успех. По природа тези хора са прагматични, красноречиви и склонни да дават празни обещания или да представят нещата в своя полза. Приспособими или агресивни са според случая. Негативни аспекти: Импулсивност и необоснованост в действията и решенията. Големи претенции и склонност към възгордяване. Трудности в личния избор. 

06 . Лоялен, справедлив и всеотдаен човек, стремящ се към успешна кариера, социално положение, признание и удобства в живота. Отличава се с лоялност, справедливост, всеотдайност, естетизъм. Личността има добри шансове и/или способности за успешна реализация в области с обществена, политическа или синдикална ориентация. Благороден, честен и прецизен човек, убеден, че съдбата го води във вярната посока. Всъщност, това чувство за защитеност или амбициозна самонадеяност могат да причинят излишни рискове или разочарования. Не са редки случаите на разминаване между личностната нагласа, разбиранията и околния свят. В повечето случаи за индивида с приоритетно значение са материалната сигурност и личните взаимоотношения. Тенденция към живот над собствените възможности. Негативни аспекти: Отмъстителност и дълбока омраза в случай на предателство или изневяра. Натрапчив максимализъм. 

07 . Аналитичен и често затворен човек с лидерски заложби, неспокойна душевност, независим и интуитивен характер. Личност с налагащо се присъствие и оригинални идеи, свободна в мисленето и действията. Отличава се с критичен усет, взискателност и селективност по отношение на средата и обкръжението, но с всеотдайност към семейството и любимите хора. Индивидът се отличава с неочаквани реакции в поведението и необходимост от повече самодисциплина. Присъщи са му дадености като наблюдателност, добра памет и умения за планиране, интуиция, мисловна активност и стремеж към промени. В определени случаи - способност за изучаване на чужди езици. Негативни аспекти: Повърхностност и параноични тенденции. Податливост на съблазни и изкушения. Душевни кризи и противоречия. 

08 . Решителен и градивен човек със силен, своеобразен, магнетичен и целеустремен характер. Изразен материалист, стремящ се към самоутвърждаване и налагане. Отличава се с творческа оригиналност, спонтанност, изявени амбиции и умение за отстояване на личните интереси. Рационален е, с организаторски/ водачески качества и развит инстинкт за притежание. Присъщи са му дадености като работоспособност и бързо изпълнение на деловите задачи. По природа този тип хора са антиконформисти и не умеят да се нагаждат според обстоятелствата, което често може да стнане причина за грешно разбиране от околните. Въпреки това личността в повечето случаи се радва на успешна социална реализация, а понякога и до достъп до изпълнителска власт. Негативни аспекти: Импулсивност, безскрупулност, кариеризъм, демонстративност. Склонност към безотговорни действия и затваряне в себе си. 

09 . Човек с енергичен, амбициозен и упорит характер, отличаващ се с обаяние, дързост, общителност и идеализъм. Съзидателна личност с отворено съзнание и интуиция. Присъщи са й комуникативната убедителност и умението за социално общуване. В повечето случаи доминиращо значение в живота на този тип хора има обществения и светски живот. От друга страна често им липсва достатъчно умереност и предпазливост в отношенията, което лесно им създава врагове. Възможности за успешна реализация имат областта на обществената сфера и на международно ниво - творчество, изкуства, политика, мода, архитектура, туризъм и др. Негативни аспекти: Лекомислие, непрактичност и склонност към заплитане в объркани ситуации. 

10 . Енергична, оригинална и всеотдайна личност, която залага много за успеха на своите начинания. Не се страхува да губи и обикновено постига целите и желанията си. Отличава се с добронамереност във взаимоотношенията и постъпките. Притежава силно Его, убедително поведение и се ползва с авторитет сред околните. Родените на тази дата се хора непринудени във външния си вид и поведение. Трудно понасят посредствеността и умеят да прикриват истинските си цели и намерения. Обичат да се налагат и са склонни към необмислени действия, когато са заплашени личните им интереси или целите им са вече постигнати. Негативни аспекти: Избухливост, нетърпение, зависимости от различен характер. Морализаторстване, егоизъм, ревност, инат. 

11 . Градивен и взискателен човек с развито въображение, често привличан от риска. По природа е жизнен, спонтанен, дързък, любознателен, изобретателен и романтичен. Способен е на изключителни грижи към близките и семейството си. Отличава се с чувствителност, възприемчивост, умение за изразяване и бързи реакции. Родените на този ден търсят високи цели и идеали в живота. Те са антиконформисти и не понасят самотата и зависимостите. Следват собствени правила на поведение и развитие. Проявяват усърдие в работата и обикновено притежават лидерски способности или заложби Негативни аспекти: Колебания или прибързаност в действията. Податливост на влияния. Редуване на нерешителност и надценяване с неувереност в себе си и стремеж към налагане. 

12 . Спокоен, земен, градивен и приспособим човек, който цени дребните радости в живота. По природа е комуникативен, жизнен и спонтанен. Стреми се към оригиналност и равновесие, но ако се остави да бъде носен от теченията на живота би се обрекъл на безплодни усилия и разочарования. Този тип хора имат силен характер и запомнящо се присъствие. Те са дружелюбни, щедри, рационални, с бързи действия и нестандартни идеи. Притежават развито чувство за чест и достойнство. Имат способности за успешна кариера в области като медии, образование, театър, политика, медицина. Негативни аспекти: Непоследователност в действията. Наивност, безгрижие, склонност към надценяване. 

13 . Човек със силен, инициативен характер и авторитет. Съзидателна и магнетична личност с доминиращи страсти и инстинкти. Отличава с последователност, практицизъм, обективност и недоволство от вече постигнатото. Убедително изразителна е, с което поражда доверие. Умее да използва своите качества и обаяние понякога за постигане на егоистични или користни цели. Този тип хора имат обществена насоченост на целите и интересите. Способни са умело да прикриват истинското си лице, идеи и намерения. Често притежават умения и познания в специфична професионална област. Негативни аспекти: Подозрителност, злопаметност, склонност към необмислени действия. Обича да морализаторства. 

14 . Човек с жизнен темперамент, с решителен, целенасочен, независим и разкрепостен характер. Бързо възприема, изпълнява и обича да експериментира. Има собствени методи на работа. Нетрадиционното или провокативното му поведение често предизвиква реакциите на околните. Приспособим или агресивен е според случая, но в душата си е антиконформист. Добра съвместимост има с хора с идентичен на неговия интелект и идеи. Родените на тази дата притежават чувство за собствена значимост. Те предпочитат да се заемат със стабилни и средносрочни цели, а жизненият им път често е белязан от житейски обрати и промени. В много случаи съществува несъответствие между личните качества или заложби и образованието. Негативни аспекти:Подозрителност, егоцентризъм, склонност към възгордяване и самодоволство. 

15 . Човек на енергичните действия, стремящ се към бързи успехи. Притежава инстинктивна, чувствителна и емоционална натура, податлива на моментни впечатления и оценки. Жизненият му интелект обслужва един толерантен и целенасочен характер. Склонен е към провокиращи решения, действия и поведение. Стреми се към материална задоволеност, към добра професионална реализация и социално признание. Родените на тази дата са добронамерени, щедри и лоялни хора-идеалисти. По природа са взискателни максималисти, с чувство за отговорност и си държат на думата. Привързани са към дома и семейството. Всеотдайни са при обслужването на на определени цели и интереси. Притежават лидерски заложби и способности за обществена, политическа или синдикална кариера. Негативни аспекти: Склонност към крайности или затваряне в себе си. Нехайство, слаба концентрация, прибързани действия. 

16 . Предпазлив и взискателен човек с жизнен, независим и услужлив характер. По природа е решителен, предвидлив, уверен в себе си, целенасочен в действията и решенията си. Отличава се с неочакваност в реакциите и поведението. Присъщи са му дадености като чувствителност, идеализъм, стремеж към открояване и търсене на изключителното в живота. Житейския му път е белязан от сравнително бавна еволюция. Родените на тази дата са морално-устойчиви хора, за които е характерна освободеността в мисълта и действията. Те са наблюдателни, взискателни и селективни в решенията и преценките си. Обикновено живеят живот по собствени правила и закони. Негативни аспекти: Егоцентризъм, инат, податливост на пороци и токсикомания. Вътрешни кризи или параноични тенденции. Повече или по-малко изразена повърхностност. 

17 . Действен и обаятелен човек със силен, доминиращ характер. Умее да отстоява личните си цели и интереси. Притежава жизнен интелект, спонтанна мисъл и бързи действия. Отличава се с практичен усет, съобразителност, реализъм, упоритост и амбиции. Надарен е с творческа енергия и оригиналност, с развито въображение и устойчивост на влияния. Често е обект на неочаквана подкрепа и щастливи случайности. Това е материална личност с организаторски, лидерски и посреднически способности. Работоспособна е и бързо изпълнява ангажиментите си. Присъщи са й обществените пориви и цели, развития инстинкт за притежание и променливите настроения. Негативни аспекти: Инат и склонност към неорганизираност в действията. Демонстративност, безскрупулност, властолюбие. Импулсивност и склонност към необмислени действия. 

18 . Смел, прям и борбен човек с отворено съзнание, стремеж към победа и към познания. Притежава силна воля, артистична душевност и обича да се налага. Отличава се с градивни/творчески способности, въображение и нестандартни идеи. Интуитивна и емоционална, личност, способна да оказва влияние върху другите. Трудно понася загубите или неуспехите и често се поддава на своя ентусиазъм, страсти или безгрижие. Целите и интересите на този тип хора обикновено са насочени към доходни начинания. Имат възможност за успешна професионална реализация в области като изкуства, политика, мода, архитектура, туризъм, социални дейности, изпълнителска власт. Житейския път на личността е белязан от върхове и спадове в битието и жизнения тонус. Негативни аспекти: Склонност към надценяване и крайности в поведението или към усложняване на личните отношения. Грешки в преценките. 

19 . Жизнен и независим човек с доминиращо лично присъствие. Стреми се към налагане, надмощие и повече свобода в действията. Обикновено е подвластен на своето усърдие, страсти, импулсивност и амбиции. Склонен е към използване на всякакви средства за постигане на целите, желанията и интересите си. Родените на тази дата са хора с убедително поведение и авторитет. Те са борбени, смели, чувствителни и инициативни идеалисти, които понякога обичат да морализаторстват. Умеят да прикриват своите цели и намерения и проявяват влечение към риска. Податливи са на променливи вкусове и настроения. Негативни аспекти: Нетактичност и склонност към необмислени действия. Крайности в поведението, инат 

20 . Човек с общителен и романтичен характер, стремящ се към справедливост и красота. Притежава градивно въображение и интелект, но често се нуждае от по-голяма избирателност и прозорливост по отношение на контактите или приятелската среда. Родените на тази дата са чувствителни и спонтанни хора с логически и аналитични способности. Трудно понасят самотата и зависимостта и понякога страдат от неразбирането на околните. Обикновено търсят стимули за Егото си под формата на идеал, водач, цел или опорна точка. Често се ползват от улеснения на ниво социално общуване, деца, чужди езици. Негативни аспекти: Напрегнатост, непрактичност, податливост на влияние. Липса на достатъчно увереност или самообладание. 

21 . Тази рождена дата е показател за общителeн, амбициозен и рецептивен човек, който трудно се подчинява на условности и налагане. Добър стратег е и обича да се налага. Надарен е с развито въображение, естетизъм и богат интелект. Това е личност с естетичен усет и артистични заложби, стремяща се към образованост и нови познания. Взискателна е в личните взаимоотношения, но в контактите и общуването проявява отзивчивост, гъвкавост и коректност. Преди по-решителни действия родените на този ден често се нуждаят от солидарност, поощрение и насърчение. Личната им еволюция е свързана с добри възможности за материални успехи и утвърждаване в социалната сфера, в области като журналистика, бизнес, търговия, изкуства, култура, обществени отношения и др. Негативни аспекти: Театралничене и тенденция към възгордяване. Понякога - интимни връзки по интерес. Вътрешно напрежение, подозрителност, разпиляност в действията. В много случаи - комплекс за малоценност. 

22 . Човек със силен, интуитивен и импулсивен характер, който разчита на собствени сили и възможности. Животът му обикновено преминава в зависимости и необходимост от разчитане на околните. Тази личност може да стигне до високо социално положение при съответстващо ниво на личностната еволюция и ако докаже способността си за интегриране в социалната среда. Родените на този ден притежават изострена чувствителност и високи амбиции. Стремят се към социална реализация и признание. Отличават се с нетрадиционно мислене, идеализъм и антиконформизъм. Творческите им способности и оригинални идеи се допълват от организаторски и изпълнителски умения или заложби, дисциплинираност, точност и коректност в отношенията. Целите и интересите им обикновено са насочени към обществена, общополезна, а понякога и към международна изява. Негативни аспекти: Инертност, скрупули, постоянно напрежение. Песимизъм, "самоизяждане", чувство за изоставеност. Зависимост, уязвимост, неразбиране от околните. 

23 . Родените на този ден са хора, отличаващи се с младежки дух, спонтанност, възприемчивост и развито въображение. Присъщи са им качества като работоспособност, приспособимост, съзидателен практицизъм, емоционалност и състрадание. Инициативни и уверени в себе си са, но обикновено се нуждаят от водач, идеал или отправна точка, които да им служат за стимул на Егото. Индивидът притежава атрактивна и общителна натура с артистична чувствителност и умение за изразяване. Интуитивен тип е и може да разчита на своите първи впечатления. Добре се справя в екипни/колективни дейности и занимания. Обича контактите с обществото. Проявява афинитет към работа с деца, към социални дейности и към изучаване на чужди езици. Не обича зависимостите и самотата, а взаимоотношенията му с околните често са обагрени от чувствителност и емоционалност. Негативни аспекти: Егоизъм, показност, снобизъм, стремеж към налагане. Прибързаност, самонадеяност, непредпазливост в действията или решенията. 

24 . Тази рождена дата е показател за човек с неспокоен и атрактивен характер, който държи на личното си Аз. Отличава се със скромност, чувствителност и възприемчивост по отношение на хората и външната среда. Притежава шедра, импулсивна, често влюбчива натура и артистичен темперамент. Има развит инстинкт за притежание. Може да използва своите способности и заложби за успешна реализация в сферата на хуманитарни, социални или административни дейности и професии, в областта на изкуствата и литературата. Този тип хора се водят от конкретни и материални цели, проявявайки отзивчивост и методичност в работата си. Често се затрудняват пред необходимостта от избор в алтернативни ситуации, а животът им обикновено е изпълнен с промени. В битието на индивида ролята на майката или на определена жена могат да придобият важно за живота значение. Негативни аспекти: Неустойчивост, променливи настроения, прикритост. Пасивност и склонност към драматизиране на нещата. 

25 . Родените на тази дата са възприемчиви хора с изобретателен, взискателен и интуитивен характер, със съзидателен и избирателен интелект. Отличават се с находчивост, деловитост, воля и издържливост, с доброта, щедрост, справедливост и съпричастност към чуждите проблеми. Този тип личности притежават експериментаторски дух и обичат да се отличават от околните. Способни са да дадат както най-доброто от себе си, така и да направят обратното. По природа са романтични и до голяма степен - фаталисти. Самостоятелни са, но често се раздвояват между своето свободолюбие и стремежа си към повече сигурност. Вибрацията на таза дата дарява със заложби за успешна реализация в области като сценични изкуства, спорт, туризъм, социални стратегии, обществена организация. Животът на родените на този ден обикновено е белязан от трудно извоювани успехи. Негативни аспекти: Прибързаност, нетърпение, колебания между ентусиазъм и енерция. Влечение към повърхностни или съмнителни неща. Понякога - проблеми, свързани със сексуалността или със склонност към токсикомания (дрога, алкохол). 

26 . Човек с независима, рецептивна и емоционална натура, който се стреми към живот по собствени правила и закони. Надарен е със силен характер, с борбена, амбициозна, самопожертвувателна и артистична натура. Отличава се с действеност, общителност, взискателност и щедрост. Действията му често са мотивирани от желанието да ускори естествения ход на събитията. Характерни за родените на този ден са техният материализъм, инстинкт за притежание, чувство за принадлежност и организаторски способности. При тях въпросите във връзка с избора и ориентацията обикновено са предопределени от контекста на моментната ситуация и/или от заобикалящата среда. Рождената дата предполага добри възможности за достигане до високо положение в живота и кариерата. Перспективите за успешна реализация отвеждат към области като дребен и среден бизнес, изобразителни изкуства, музика, образование, хуманитарни дейности и професии. Негативни аспекти: Прибързаност, показност, податливост на влияние. Мнителност; склонност към "изпиване" на чуждата жизнена енергия. 

27 . Това е личност със самостоятелен и амбициозен характер, развито въображение и нестандартни идеи. Притежава управленски способности и оригинални идеи. Обикновено има възможност да се възползва от добри социални условия и влиятелна подкрепа. Във взаимоотношенията проявява взискателност и емоционалност, както и селективност в избора на среда, партньори и приятели по интелект. Родените на този ден имат интуитивен интелект и независим характер, не обичат да се налагат, но и не понасят да им се налагат. Надарени са с добра памет, реализаторски качества и умения. Отличават се със спонтанност, чувствителност и развито въображение. Присъщи са им качества като материализъм, неотстъпчивост и прагматизъм. Умеят да планират нещата и обичат да пътуват. В много случаи преследват личните си интереси. Имат възможности за успешна реализация в области като право, търговия, изкуства и др. Негативни аспекти: Безпокойство, склонност към вътрешни раздвоения и самоанализи. Нехайство към поведението си. Понякога - физическа леност и/или мания за преследване. 

28 . Това е човек за когото са присъщи качества като отзивчивост, изпълнителност и диалогичност, чувственост, емоционалност и високи амбиции. Той притежава доминиращ характер, воля, неконвенционални цели и интереси. Стреми се към равновесие и опорна точка, но не му е чуждо влечението към силни усещания. Понякога, обаче зад жизнеността и добротата на тази личност се крие един затворен и потаен характер с неясни мотиви и намерения. Родените на този ден се стремят към превъзходство и материален просперитет. Взискателни са към близките и средата, в която живеят и са склонни към преувеличаване на проблемите си. Обичат другите да се съобразяват с мястото, положението и/или лидерските позиции, към които се стремят или заемат. Умеят успешно да преодоляват изпитанията и съперниците си. Негативни аспекти: Тенденция към надценяване, крайности и променливи настроения. Склонност към празни мечти и илюзии. Проблемна чувствителност и емоционалност. Дребнавост и неувереност в себе си. 

29 . Човек с горда, артистична, амбициозна и щедра душа. Интелигентна, рецептивна и амбициозна личност, стигаща докрай в изпълнението на своите планове и идеи. Присъщи са й качества като борбеност, смелост и себеотрицание, всеотдайност и екипна съвместимост. Притежава силен дух и неспокоен темперамент, податлив на своите инстинкти - съзидателни или деструктивни, според случая. Във взаимоотношенията индивидът е отзивчив и може да бъде верен приятел и съюзник. Житейският път на този тип хора често е белязан от ситуации и състояния на изчакване, зависимости и подчиненост. Нуждаят се от конкретна работа или цел, които да поддържат личното им равновесие. Лесно се отдават на определена цел, работа или кауза. Надарени са с лидерски заложби и са способни да постигнат много успешна житейска реализация. Негативни аспекти: Непостоянство, избухливост, склонност към крайности, към подценяване и депресии. Нетърпение и недостатъчно устойчивост в личния или в обществения живот. 

30 . Смела, предприемчива и уверена в себе си личност, която се грижи за външния си вид и поведение, обича удобствата и лесния живот. Характеризира се с жизненост, общителност, отзивчивост и лоялност в отношенията с другите. Стреми се към движение и личностно развитие, към налагане и признание на личните качества - понякога независимо от средствата и възможностите, с които разполага. Присъщи за индивида са качества като атрактивност, емоционалност, развито въображение, интуиция и категоричност в мненията. Родените на този ден са спонтанни хора с позитивна настроеност за живота и отдават приоритетно значение на междуличностните отношения. За тях дома и семейството са източник на грижи, но и на равновесие. Комуникативните умения и способността за работа с хора, публика и клиенти предполагат добри възможности за реализация в сферата на бизнес/търговия, сценични изкуства, журналистика, политика, медицина, образование. Негативни аспекти: Непредпазливост, склонност към разпиляване на енергия и към необмислени разходи. Инертност, но и страх да не бъде изместен от завоюваните позиции. 

31 . Енергичен, делови, практичен, организиран и усърден човек с лидерски качества или заложби. Отличава се със съзидателност и добри идеи, със способност за бързи анализи, с компетентност и богати познания в определена област. Социално приспособим е и умее убедително да се изразява - устно, писмено или художествено. Притежава способности за интегриране в стабилни структури или институции. Има добри възможности за реализация в бизнес, обществена сфера, науки, изкуства. Родените на тази дата са горди и обективни хора с комбинативен, оригинален интелект и търговски усет. Нуждаят се от материална сигурност и гласуване на повече отговорности. Често търсят по-лесната или по-удобна работа и не обичат самотата. Помнят дълго както доброто, така и злото, което са им сторили. В живота им привилегировано значение често имат отношенията с жени. Негативни аспекти: Непостоянство, надценяване, прикритост и импулсивност. Склонност към самоизолация, възгордяване и нехайство. Ревност, инат, песимизъм. Уязвимост, липса на самодисциплина, финансова непредвидливост. 

източник: интернетГласувай:
45
01. pumona - интересно, много интересно...
13.06.2010 16:22
доста съвпадения за моята дата, а и на близките ми. поздрав от мен.
цитирай
2. stela50 - Приятно и интересно,кратко и ясно...
13.06.2010 16:23
Харесва ми идеята ...Написаното за моята дата с малки изключения е вярно .
Поздрави !
цитирай
3. smani - kaprizna
13.06.2010 16:41
Има съвпадения, не може да се отрече!
Ехеее! - човек-идеалист... :)))
цитирай
4. mirandolina - Така е....
13.06.2010 17:14
26 . Човек с независима, рецептивна и емоционална натура, който се стреми към живот по собствени правила и закони. Надарен е със силен характер, с борбена, амбициозна, самопожертвувателна и артистична натура.....
Благодаря !
цитирай
5. kalin8 - Поздравления!
13.06.2010 17:29
Хубаво е обобщено!
Б.
цитирай
6. iliada - С любопитство изчетох ,не само моята но и на близките ми датите
13.06.2010 17:38
Впечатлена съм от прочетеното .Като цяло смятам ,че има много точни попадения!:)
Поздравления , Капризна!:))
цитирай
7. injir - Вярно е.
13.06.2010 17:38
Вярно е.
цитирай
8. scarlety - Гледай ти!
13.06.2010 17:58
Страхотни съвпадения-и при моята дата и тази на някои познати!
Чак да не повярваш!
Поздравления,Капризна!:)
цитирай
9. an200 - Поздравления за точните характеристики
13.06.2010 18:21
на мен и моите близки!))
цитирай
10. waterway - Нумерология...
13.06.2010 18:23
Числата са в основата на Всичко...
(A уж учим математика...)
Благодаря ти, Kaprizna, че ми припомни някои лични (и не само) неща, за да си обясня други...поне частично!
цитирай
11. анонимен - какви съвпадения! какви глупости! ...
13.06.2010 18:42
какви съвпадения! какви глупости! вие в ред ли сте? съгласявате се че едни случайни числа ви опеределят характера и съдбата?
цитирай
12. erato7 - Благодаря ти!:))) Беше ми интер...
13.06.2010 19:26
Благодаря ти!:))) Беше ми интересно да прочета този материал, мила!
цитирай
13. анонимен - Глупости.
13.06.2010 20:21
Глупости.
цитирай
14. анонимен - ОТЧАСТИ ИСТИНА, ОТЧАСТИ НЕ
13.06.2010 21:10
ПОВЕЧЕТО НЕЩА ЗА МОЯТА ДАТА СА ВЕРНИ, НО ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ В ЗАКЛЮЧЕНИЕТО...
цитирай
15. mglishev - Всичко е вярно,
13.06.2010 21:43
браво, направо да си се не нарадвам на датата :)
цитирай
16. анонимен - позитивно
13.06.2010 21:46
Позитивния коментар преобладава,което е добре.Приятно четиво.
цитирай
17. shaffi - 16-
13.06.2010 22:26
чувствам се ок!поздрав --интересно ми беше да го прочета
цитирай
18. анонимен - Никога няма да приема опитите за ...
13.06.2010 22:29
Никога няма да приема опитите за вкарване на хората какъвто и да е вид клишета без значение дали е нумерология,статистика,психологически типове,религии и каквото друго се сетите. Вярвам единствено в здравия разум, добронамереност,чувство за истинност и лоялност. Всичко останало е манипулация и промиване на мозъци!
цитирай
19. watchtowerman - Как се справяте
13.06.2010 23:34
с онези, родени по луниния календар, при които дните са до 28?!А при онези, които не ползват месеци, а имат само дни - от 1 до 365?! А римляните - които ползват само десетична броична система, еврейте - 9, ацтеките - 52, и т.н.? А смяната на рожденната дата на 28 или 29 на всяка високосна година? А това, че император Август си е откраднал един ден от февруари за да си го качи на своя - август, месец...Иначе числата са хубаво нещо, дават точност, статистика, логиката на света и вселената, но съдбата си я подпечатва човекът, иначе ще излезе че престъпникът не е отговорен за делата си, поради предопределенността на числата, и ще трябва да коригираме датата му на раждане, а не поведението му...
цитирай
20. simpa - Браво, браво
13.06.2010 23:37
Да ти кажа честно наистина има доста съвпадения все едно е писано за мен. а като гледа м и други дати също има доста съвпадения
Поздравления!!
цитирай
21. furiika - 20.
14.06.2010 00:16
:))))))))
цитирай
22. semtomovi - за съжаление пръст долу всичко съвпада за всеки
14.06.2010 02:51
всички втълпявания са опасни. Не позволявайте на подсъзнанието ви да попива всякаква случайна помия
цитирай
23. eien - Само да Ви припоня, че тези "невинни изчисления" и нумерология не са по Бога
14.06.2010 07:23
Каквото и да означава това за Вас, пазете се. Има си своите последствия и не Ви ги пожелавам.
Ако желаете, изтрийте коментара ми, но написаното е с доброжелателен тон. Мъчно ми стана за Вас и за повечето коментирали.
Със здраве!
цитирай
24. thomas - :-)
14.06.2010 08:41
Така става, когато си напишеш заглавието сам, а останалото е копи-пейст: в текста рождеНата е написано правилно, а в заглавието - неграмотно ;-)
цитирай
25. sparhawk - не че вярвам
14.06.2010 10:46
но е забавно, че при мен на сто процента се получават нещата, може би, защото са засегнати някои доста общи характеристики.
Номер 23, на мен ми е мъчно, че се боите от сянката си заради собствена ментална автоцензура.
цитирай
26. mikino - Фаталните 13ки като мен...
14.06.2010 10:50
Има нещо вярно, но всеки човек е различен. За всеки отделен човек има фактори, които определят ДО НЯКЪДЕ характера - датата /самото число, както и комбинацията от всички числа на рожденната дата/, зодията, асцендента, фазата на луната по време на раждането, в кой район на Земята е /ако в един и същи миг, в двата края на Земята се родя деца, двете ще са различни, поради факта, че звездите в едното полукълбо не са в същите какво в другото/ и т.н. и т.н. Като добавим и възпитание и изобщо човешкият фактор, който влияе върху развитието на всяка личност става още по-сложно. Всички подобни заключения за хората за просто отправна точка.
цитирай
27. eien - Микино, а как ще обясните двама братя близнаци с абсолютно противоположни характери и съдби
14.06.2010 11:00
Разликата в рожденната им дата е 3 мин. - 6.51-6.54. Има много такива случай. Не са единични. Не вървайте в такива изчисления. И аз съм се занимавала с тях като студентка. Добре че се усетих навреме...."и ще ви се сипе жар на главата до четвърто поколение....", казва Словото.
цитирай
28. eien - Спархоук, аз съм родена на 23-то число , и още: любимата ми актриса Роми Шнайдер,
14.06.2010 11:04
музикантът Брус Сприйнгстин.../, Лудвиг ван Бетховен, а на мен ми липсват както аристични, така и музикални дарби.
Ако сайтът е за забавление, разбирам желанието на мнозина да се забавляват.
цитирай
29. mikino - :)
14.06.2010 11:14
eien написа:
Разликата в рожденната им дата е 3 мин. - 6.51-6.54. Има много такива случай. Не са единични. Не вървайте в такива изчисления. И аз съм се занимавала с тях като студентка. Добре че се усетих навреме...."и ще ви се сипе жар на главата до четвърто поколение....", казва Словото.

Може би точно тази разлика от 3мин? Не зная и не съм астролог. Пак ще се повторя - хората са различни. Да не говорим, че всеки от нас носи своята карма, която до някъде също чертае съдбата /не зная до колко вярвате в преражданията и кармата, но аз вярвам/.
цитирай
30. анонимен - Ако целта на "авторката&q...
14.06.2010 11:24
Ако целта на "авторката" беше просветителска,постингите й нямаше до един да изглеждат така,все едно показва новата си рокля или шапка на поредното светско парти с цел"вижте ме", а" приятелките" да възкликват в хор:"Аууу,Цвети, колко хубаво!", а в същото време, ако може тайничко в себе си да й завиждат,даже да се самоизяждат от злоба, което би било най-голямото й удовлетворение:)
цитирай
31. анонимен - Ам, микино, нали точно щото са ра...
14.06.2010 11:32
Ам ,микино,нали точно щото са различни,не можеш да ги вкараш в един калъп,а ти си вярвай в каквото щеш, но все още се намират хора, които колкото и познания да имат, пречупват наученото през призмата на собствения си разум и не се предоверяват на шмекери и шмекерки!
цитирай
32. mikino - Ам, микино, нали точно щото са ра...
14.06.2010 14:43
анонимен написа:
Ам ,микино,нали точно щото са различни,не можеш да ги вкараш в един калъп,а ти си вярвай в каквото щеш, но все още се намират хора, които колкото и познания да имат, пречупват наученото през призмата на собствения си разум и не се предоверяват на шмекери и шмекерки!

Хм... Това как да го разбирам - като критика към мен или като заяждане?
Всеки има право да вярва в различни неща, какво те бърка теб аз в какво вярвам и дали вярвам изобщо? Всичко е условно!
цитирай
33. kaprizna - Здравейте блогъри и анонимни!
14.06.2010 17:25
Не разбирам защо някои от вас се стряскат от написаното. Нима вярвате на всички хороскопи във вестниците и списанията? Намерих материала в Интернет и реших да ви го покажа в категория "Забавление". Написаното за всяка дата е доста обобщено, а не конкретно и мисля,че не би трябвало да буди притеснение у вас.
Ценя таланта,красотата и изкуството във всичките му форми, независимо дали се отнася за абстрактни картини на велик художник или за цветни шапки и екстравагантни обувки...
Сигурна съм, че някои мислят като мен и са харесали постинга, а на засегнатите и разочаровани поднасям своите извинения.
На всички вас, непознати приятели желая щастливо лято!
цитирай
34. budha - m
17.06.2010 09:49
haresva mi.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kaprizna
Категория: Изкуство
Прочетен: 2499957
Постинги: 447
Коментари: 2932
Гласове: 15694
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031