Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2010 17:17 - Кабала на рожденната дата
Автор: kaprizna Категория: Забавление   
Прочетен: 4348 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 29.01.2011 20:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кабала ( kabbalah ) е едно от най-древните мистични учения, което търси връзката между очевидно житейското и “предначертаното”, т.е. рамките, в които всеки човек, въпреки волята и развитите си качества е затворен.

Чрез силата на числата, кабала разгадава съдбата на всеки отделен индивид. Знаменитият метод се гради на числото 142857, което притежава космическата хармония. Умножено с 2 дава число със същите цифри, но разместени – 142857 х 2 = 285714. За да разберете и Вие дали звездите ви покровителстват и какво ви е отредено от орисниците, то направете следните елементарни математически преобразувания. Напишете годината, месеца и деня на вашето раждане. Например, ако сте родени на 18 април 1968 год., то ще получите цифрата 1968418.


Към това число прибавете кабалистичното:


1968418 + 142857 = 2111275

От числото премахнете нулата и повтарящите се цифри. В нашия случай се получава 75. Сега съберете останалите цифри: 7+5=12. Ако числото е над 12 още веднъж съберете цифрите. А ето и самото тълкувание на тайнствената кабала за вашата съдба.

1. Родени сте под щастлива звезда и имате щастието да градите живота си според собствената си воля, а не по стечение на ситуацията. Вашето житейско правило: “Щастието е като здравето – ако не го забелязваш, значи го имаш.”

2. Вашият характер е труден, пълен с противоположности и обърканата ви душевна нагласа може да се отърси от несигурността си единствено, ако си набележите строго определена цел, т.е. не трябва и да си помисляте да раздвоявате усилията си в няколко начинания. Пътят ви към добър живот е усиления труд за осъществяването му. Съдбата ви съветва: “Посейте постъпка и ще пожънете навик; посейте навик и ще пожънете характер; посейте характер, ще пожънете съдба.”

3. Вие сте галеник на съдбата и трудно бихте почувствали, че животът не е само пъстроцветен декор на сцена, а и низ от житейски несгоди. Съдбата ви предупреждава: “Няма рози без бодли.”

4. За съжаление, колкото и да ласкаете “късмета” си, той все бяга от вас. Щастието винаги остава на една ръка разстояние от вас, но прекрасно е, че вие въпреки това сте върл оптимист. За вас е успокоението, че старините ви ще са белязани от щастлива звезда. Житейската ви утеха е: “Ако не можеш да заповядаш на света, заповядай поне на себе си.”

5. Вашата съдба е борбата. Вие постигате всичко с много воля, устременост и хъс и почти винаги успявате. За съжаление щастието ви спохожда единствено в една посока. Иначе (най-вече в личен план) изживявате несгодите сам. Съдбата препоръчва: “Запознайте се с голямото нещо, докато е още малко.”

6. Ако не беше твърде бунтарската ви природа и постоянната ви мнителност, бихте могли да осъществите благосклонните виждания на орисниците за съдбата си, но буйността и необуздания характер определено не са от положителните качества, които биха допринесли за това. Съдбата за Вас: “Човек се лъже почти винаги, когато иска да постъпва хитро във всичко.”

7. Съдбата ви гали рядко, но когато спусне птичето на късмета над вас, внимавайте да не го изтървете, защото иначе житейския ви път е осеян от изпитания и лекомислени грешки, с които вие очевидно не можете да се справите сам, но когато съдбата ви се усмихне, тя го прави доста щедро. Вашият девиз: “Да знаеш да чакаш, е велико средство за успех.”

8. Вие не сте роден под нещастна звезда, но правите сами живота си труден. Бързите настроения, невъзможността да се справите сам със себе си, ви тласка към крайни мерки. Чувството, че сте изигран, неразбран и отритнат от обществото, заради трудния си нрав и инат, напълно заслужено ви отрежда място в ранглистата на вечно оплакващите се от живота, а всъщност (ако се огледате, ще видите, че с малко воля и усмивка) нещата са даже изцяло под ваш контрол. Вашият съдбовен шанс: “Онези, които се оплакват от съдбата, имат повече причини да се оплакват само от себе си.”

9. На вас единствено не ви достига кураж и увереност в собствените ви възможности и това е причината да бяга успехът от вас. Изживявате се като песимист, но нямате основания да се оплаквате от липса на възможности за реализация и реален шанс за достигане на високи лични и професионални успехи. Следвайте стриктно: “Не падайте духом; не успееш ли, започни отново”.

.0. Честито! Вие не само сте родени под щастлива звезда, но и притежавате идеална нагласа за живота и знаете как да постигнете заветните цели. Внимавайте само да не си набележите твърде висока бариера! Пътят ви в живота: “Обичай всички, доверявай се на малцина, не навреждай никому”.

източник: интернет 




Тагове:   дата,   нумерология,   зодии,   кабала,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. iliada - Прекрасно приятелче
21.02.2010 19:53
веднага си спретнах едно изчисление и смея да твърдя ,че резултата не ме изненада въобще!:)))
Прегръдки!:)
цитирай
2. nicodima - 0 !!!
21.02.2010 21:27
: )
Ако бях млада, бих се зарадвала, сега само си обяснявам : )...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kaprizna
Категория: Изкуство
Прочетен: 3349986
Постинги: 447
Коментари: 2937
Гласове: 15702
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930