Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2009 20:58 - ЖЕНИТЕ И ЦВЕТОВЕТЕ
Автор: kaprizna Категория: Забавление   
Прочетен: 1478 Коментари: 0 Гласове:
4




Червено. Ако предпочитате този цвят, вие сте обаятелна, но повърхностна, импулсивна, а понякога агресивна и твърде самонадеяна. Упорито защищавате своето мнение дори когато нямате право. Всяко поражение разстройва равновесието ви. Спрямо най-близките си сте грижлива, сърдечна и нежна.

Розово. Вие сте сантиментална, нежна, с романтични и трай ни чувства. Чувствителна сте към красотата и сте много непрак тична. Склонна сте да идеализирате, затова реалният живот ви изглежда твърде груб и брутален.

Оранжево. Отличавате се с голяма жизненост и любопитство, интересувате се от хората и света. Имате остър ум и големи но ваторски и откривателски способности. Амбициозна сте, а при реализирането на своите желания и мечти сте дори твърдоглава.

Жълто. Вие сте общителна и весела и се отличавате с голя ма активност и енергичност. Имате склонност към аналитични газ мисления. Този цвят най-често избират философите, учените и изобретателите.

Зелено. Отличавате се с пасивност, вие сте лоялна, уравнове сена, но и като че лишена от жизненост. Обичате самотата, дъл боко в себе си сте малко фаталистка. Според психолозите в зе леното не се отразява нито радост, нито скръб — той е неопре делен цвят.

Синьо. Вие сте внимателна, съобразителна, наблюдателна, но и пасивна. В основата си сте мечтателна, бихте искали да имате всичко, но няма да направите нищо, за да го придобиете. Имате много сложен вътрешен живот, понякога у вас се проявява не достатъчно душевно равновесие.

Виолетово. Имате темперамента на хората на изкуството, ма кар че може би не се занимавате с никое от тях. Вие сте ориги нална, към приятелите си сте твърде критична, самостоятелна и независима във вашите мнения. От друга страна, сте склонна към депресия.

Кафяво. Вие сте доверчива, мила, спокойна и вярна. Имате много ценни положителни качества, като добра волт и трайност на чувствата. Не сте обаче достатъчно амбициозна и ви липсва ини циатива.

Сиво. Вие се. Предпазлива, не вярвате на никого – Обожавате спокойствието и реда, които граничат с педантизъм. Не завих| мате на никого, но и никого не съжалявате. Убедена сте, че все ги е ковач на собствената си съдба.

Черно. Не посочвате ли този цвят само за да сте оригинална Ако не, вие се отличавате с чувствителност, прикритост, стрес Обичате да философствате и да правите експерименти. Умеят да работите с хората добре—-вие сте роден дипломат.

Бяло. Този цвят не избира почти никой, но ако сте го избра ли наистина, значи сте искрена, пряма, но същевременно и без компромисна към себе дн и другите. 





*****
Жени с очила

Обикновено жените, които са принудени да носят очила, мислят, че не е нужно да гримират очите си. Това обаче не е правилно, защото гримираните очи се виждат и през стъклата на очилата. Ако очилата правят очите по-малки, гримираме ги пове че. За да намалим строгия израз на лицето, тъй като очилата създават впечатление за деловитост, избягваме тъмните тонове на рамката. Внимаваме също при избора на формата на стъклата, големите кръгли стъкла например не подхождат на кръгло, пъл но лице. На удължено лице отиват широки очила, но не бива да забравяме, че големи очила подхождат на едро, изразително ли це. В повечето случаи е по-добре очилата да не закриват изця ло лицето. Крайностите, като например големи очила с тъмни
рамки, които скриват по-голямата горна част от лицето, както и стъклата без рамки подхождат само на някои лица. Всичко това на лага да изпробваме в магазина критично няколко вида рамки. Който гледа на очилата само като на необходимо зло и предпочита да ги носи в чантата, а не на очите, нека използва контактни лещи — това е безспорно по-добре, отколкото да поврежда зрението си.





*****
Жени,бъдете магнит за мъжете

Има дни, в които сякаш никой не ни забелязва. Кофти, нали. Уж прическа, грим, дрехи и всичко е както трябва, пък нещата с мъжете нещо не се получават. Най-вероятно просто не си във форма и си позабравила основните флирт-трикчета. Сега ще се погрижа да ти ги припомня.

Не повече от три. Не три коктейла, нито трима мъже за една вечер, а не повече от три приятелки накуп. Големите женски групи плашат мъжете. Три е добро число, защото така едната може да флиртува, а другите две да си правят компания. Комбинацията от три момичета е успокояваща и за мъжете поради горната причина – няма да им е гузно, че някой е изолиран. С питие в ръка Даваш му чудесен повод да те заговори, поръчвайки ти още едно питие. Той няма как да направи грешка, защото вижда какво си пила досега, нито пък ще те помисли за меркантилна кучка, която търси кой да я почерпи, защото ти вече пиеш.

Усмихвай се. Забрави за пренебрежително-мръснишки те погледи. Тях може да ги ползваш после, когато сте си само двамата. Мъжете се кефят на мацките в списанията, но много трудно биха приближили жена, която гледа като ядосан булдог. А и една усмивка ще му покаже, че определено имаш интерес.

Гледай в очите. Това е най-старият начин да покажеш на някого, че е харесван. Не се притеснявай и потърси контакт с очите му. И те това търсят.

Не разпитвай. Не бързай с въпроса „с какво се занимаваш“. Да, знаем, че се интересуваш от работата му, а не от парите, които получава за нея, но мъжете го разбират по друг начин. Можеш да намериш и други теми за разговор.

Бъди позитивна. Никой не харесва намръщените, мрънкащите и вечно недоволни жени. Не се оплаквай, че е запушено, пълно с хора, горещо, без вентилация, студено и прочее. Положителни теми за разговор – колкото искаш. Музика, филми, сериали, концерти... да не изброяваме повече.

Е сега вече си по-подготвена нали? Успех на следващата среща!




*****
Приказка за жените

Бог повикал Ева и и казал:
"Ще бъдеш огърлица на Адам!
В пътя му, с любов ще му показваш
неземното което ще ти дам."

Ева, затрептяла от възхита,
сияела от важната заръка.
Налагала се, хитра, без да пита...
Адам живеел в радости и в мъка.

Харесвал Ева, затова преглъщал
капризите и. Стриктно изпълнявал
молбите със които го обгръщала.
В нейно име само се раздавал.

Ето, че след хиляди години,
когато вече има твърде много Еви,
те са уникално безпричинни,
в отстояване на женски цели...

И макар да има ден за нея,
този ден е просто символичен.
Женското сърце е орхидея
и ухае само от обичане.

Валентин Йорданов









Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kaprizna
Категория: Изкуство
Прочетен: 3338932
Постинги: 447
Коментари: 2937
Гласове: 15702
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031