Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2014 19:48 - Да не позволяваме да замълчат за самолета! - Александр Роджерс
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1737 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В близките дни трябва да следим за внезапна смърт на летци и ракетчици. Неколко дни наред всичките новини бяха запълнени със сваления «Боинг». За него писаха всички. А аз само събирах линкове към чужди публикации в блога си, и мълчех, защото беше рано да говоря.

image

А вече е време. Хайде да проследим последователно нещата. САЩ и марионетката им Порошенко, още на старта започнаха да реват, че самолета били свалили опълченците (едва ли не, още преди да е бил свален! А това говори... за какво?). САЩ заявиха, че имат доказателства. И Порошенко, като папагал повтори, че и той имал доказателства.

А Министерството на отбраната на РФ (Руската Федерация) каза: „Добре, а ето нашите доказателства“, и публикува пълния комплект снимки от космоса, и показанията на радарите. И същевременно посочи времето на прелитане на „експерименталния“ американски спътник, и поиска да бъдат представени направените от него снимки.


 

Данните на МО на РФ ясно показаха, че възможност да свалят самолета в дадения район са имали ТРИ ракетни батареи с украински БУКове. И че през този дан активно са работели две украински РЛС. И за дасерт показаха и данните за украинския боен самолет, излизащ на траектория за атакуваве на Малайзийския пътнически самоелт (набиращ височина и влизащ в зоната за оптимално прицелване).

 

Ошашавени, че проклетите руснаци знаят всичко за секретния им спътник, - от траекторията и скоростта, до предназначението му.

Неколко дни седяха и мислиха, как да се измъкнат, но нищо не измислиха. И бяха принудени да признаят, че нямат доказателства. А всъщност, имат, но те доказват, че самолета е свалила украинската армия.

Порошенко вече не споменава своите доказателства. И се моли, и другите да са ги забравили...



 

И като турим чертата, се оказва, че руснаците имат доказателства, а американците и хунтата - нямат. И кой го е свалил - е ясно.
А ако са ви малко тези доказателства, ето ви още:

Тъкмо оня ден исках да напиша, че в близките дни трябва да се следи за внезапна смърт сред украинските летци и ракетчици. Но отидох на съвещание и не успях. И закъснях.

Като се прибрах, гледам в новините: «По время на изпълнение на бойна задача, загина командирът на зенитно-ракетния взвод за огнева подкрепа на военната част, А 1778, старши лейтенант Владимир Черноус».

Остава да се разбере, какво се е случило с подчинените му,  — а аз мисляя, че не е нищо добро. Най-вероятно, и те са загинали групово. Днепропетровските диспетчери вече се изгубиха без вест, така че и тези нишки вече са прерязани (хунтата чисти всичките свидетели на престъплението си).

Остава (може би) последният жив свидетел — летецът.

И в тази връзка бих искал да се обърна към него: – Ти, разбира се, си военнопрестъпник. Но твоето ръководство е много по голям престъпник, и ако ти дадеш показания против тях – ще получиш програма за защита на свидетелите. А Русия умее да крие даже и американци. Сноудън е живо доказателство.

Затова, ако искаш да живееш, бягай спешно. Защото може да закъснееш. Но бягай, не където ти видят очите, а в Русия — и се предай на Следственния Комитет.



 

Автор — Роджерс

http://rusvesna.su/news/1406478219


 

Превод: Григор Симов




Гласувай:
8



1. анонимен - Всичко е точно. Ясно е кой свалрли ...
29.07.2014 20:09
Всичко е точно. Ясно е кой свалрли самолета, но те сега пуснаха ново плоча. Русия обстлелва украински позиции с далекобойна артилерия. Поредните глупости.
Пуснах постинг с признанията на полота.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314751
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031