Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2009 12:58 - http://bolgari.net/
Автор: zabylgarite Категория: Политика   
Прочетен: 2655 Коментари: 0 Гласове:
0



БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ В ГЛОБАЛНИЯ СВЯТ
Кои сме ние, откъде идваме, накъде отиваме?

 Ние сме българи, идваме от дълбините на времето, отиваме в общочовешкото бъдеще.

 Ние се гордеем с българския си произход, работим за утвърждаване на българската национална идентичнот в съвременния свят, искаме нашите потомци да бъдат и пребъдат българи.

 Съвременният български национализъм възприема европейските ценности като общочовешко достижение, в което българската нация има свой неотменим принос. Нашата държава България е равноправен член в европейската общност на свободни и независими нации, навсякъде по света ние сме хора с българско национално самосъзнание.

 Ние сме за запазване на националната независимост в нашите исторически граници, отстояваме неделимостта на българската земя и развитието на свободата и народовластието. Ние сме против всеки опит да ни откажат от нашите национални идеали и добродетели.

 Искаме си историята такава, каквато е, без украсяване, но и без принизяване. За да имат днешното и утрешните поколения верни ориентири, ще припомняме събития и периоди на българска слава и благоденствие. Но ще възкресяваме и моменти на исторически падения и ще анализираме причините за тях, за да не повтаряме грешки и заблуди на предишни поколения и водачи.

 Искаме достойно настояще от управляващите българската държава днес. Приканваме всички българи да разсъждаваме, спорим и мечтаем за България, каквато е и каквато искаме да бъде. Оцелели сме по своя дълъг път, защото обикновено сме разчитали на себе си и сме вярвали в силите си. Успяващият човек черпи енергии и от своите корени, от рода си, от нацията си. Да бъдем горди, че сме българи!

 Искаме другите нации да уважават нашия принос в развитието на световната цивилизация. Ние сме против всяка проява на национален нихилизъм или политически космополитизъм, които нямат нищо общо с естествените обединителни процеси между човешките общности.

 Ние сме и против обиждането на другите нации и унижаването на хора с друго национално самосъзнание. Съвременният български национализъм категорично отхвърля шовинизма, расизма, фашизма, религиозния фанатизъм и всякакви други идеологии, основани върху ненавистта към различните народи и етноси.

 Искаме да помогнем на днешните българи в осъзнаването на своята национална идентичност, да ги подкрепим в стремленията да я отстояват в собствената си държава и навсякъде по света. Виждаме Българския път през третото хилядолетие като успешна мирна надпревара с останалите нации. И вярваме, че по този път ще съхраним и укрепваме забележителните ценности на Българщината, ще бъдем между нациите, на които е съдено да оставят непреходни следи в бъдещата Човешка цивилизация.

България над всичко друго!
http://bolgari.net/Мисия-mission.html
---------------------------------
Разгледайте сайта,сега попаднах на него.
-------------------------------------
ЕТО МАЛКО ПУБЛИКАЦИИ:

Бандата БСП/ДПС е готва на всичко
http://bolgari.net/Бандата_БСП_ДПС_е_готва_на_всичко-n-1128.html

Станишев отново обслужи ДПС
http://bolgari.net/Станишев_отново_обслужи_ДПС-n-1125.html

ПК „Зора” уж се зоват националисти...
Седем леви партии ще се явят заедно като „Коалиция за България" на изборите за Европейски парламент през юни. Минчо Минчев от „Нова зора", която за първи път влиза в обединението, ще сложи подпис редом с Тома Томов от „Рома", научаваме от „Класа".
http://bolgari.net/ПК__Зора__уж_се_зоват_националисти___-n-1126.html

Неприкосновенни депесарски измамници
http://bolgari.net/Неприкосновенни_депесарски_измамници-n-1129.html
Окръжната прокуратура в Разград прекрати наказателното производство срещу зам.-шефа на областното ръководство на ДПС в града Хамза Чакър.

Той бе уличен в измами по САПАРД. От пресцентъра на обвинението уточниха, че предварителната проверка, която трая 8 месеца, приключва, защото няма данни за престъпление, научаваме от „Сега".

нашият коментар
Пак да обявим: съдебната власт в България се кадрува от политическите сили като предложенията за нейните началници се правят от политически органи като парламент и президент. Чрез присъдружната си партия БСП и довереника си президент протурската партия има огромно влияние върху висшето ръководство на съдебната система.

 Виждаме и резултатите - тя винаги решава в полза на уличените в измами активисти и назначенци на движението на турчеещите се.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabylgarite
Категория: Други
Прочетен: 4449828
Постинги: 1909
Коментари: 3928
Гласове: 8203
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031